RVO Webinar E-Health: Health Tech in Zuid-Afrika

Bent u actief in de digitale gezondheidszorg of e-health-toepassingen? En bent u geïnteresseerd in de laatste marktontwikkelingen en kansen in Zuid-Afrika? Volg op 25 juni het webinar E-health: mogelijkheden voor samenwerking in de Zuid-Afrikaanse HealthTech markt.

Wereldwijd maakt de uitbraak van de COVID-19-pandemie duidelijk dat de gezondheidszorg dringend moet digitaliseren. De behoefte aan innovatieve gezondheidstechnologieën en betrouwbare systemen voor patiëntinformatie en kennisuitwisseling is groter dan ooit.

In Zuid-Afrika, de meest ontwikkelde economie van het continent, is er groeiende aandacht voor – en vraag naar – digitale oplossingen in de gezondheidszorg. Zowel de publieke als private sector zullen de komende tijd investeren in innovatieve oplossingen en betrouwbare systemen.

Inhoud webinar

Dit webinar gaat in op de laatste marktontwikkelingen, mogelijkheden, mogelijke hindernissen en aanpak markttoegang. Deze onderwerpen zijn gebaseerd op de resultaten van een in opdracht van RVO uitgevoerde marktstudie. Tijdens dit webinar wordt specifiek ingegaan op onderstaande subsectoren:

Andere subsectoren die tijdens dit webinar aan bod komen zijn: electronic health records, telemedicine, mhealth, virtual healthcare, wearables, diagnosis and treatment decision support, advanced imaging and automated delivery and dispensing.

Vragen stellen

U kunt zelf vragen stellen aan specialisten van de Nederlandse ambassade in Pretoria en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. U kunt uw vragen nu invullen in het aanmeldformulier, of die tijdens het webinar insturen via de live-chatfunctie.

Voor wie?

Ondernemers en kennisinstellingen uit Nederland en Zuid-Afrika zijn van harte welkom om deel te nemen. De voertaal is Engels. Bij voldoende belangstelling wordt gekeken naar de mogelijkheid om een (digitale) missie naar Zuid-Afrika te organiseren met matchmaking tussen ondernemers.

Leer meer over het programma van dit webinar op de event pagina van RVO.

Datum

jun 25 2020
Expired!

Tijd

03:00 - 16:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *