Unsplash_Glenn Carstens Peters stock

Online meeting: Dragons meet robots, IoT and AI

Op dinsdag 27 oktober organiseert High Tech NL, samen met haar clusters Holland Robotics en Holland Semiconductors, en partners Lumolabs en De Breed & Partners het online pitchevent ‘Dragons meet robots, IoT and AI.

Een acht tot tien startups zullen live hun pitch presenteren van hun ontwikkeling op het gebied van roboticasoftware, IoT en AI. Ze presenteren hun ontwikkeling aan een jury die onder andere bestaat uit een aantal investeerders in de hightech- en roboticasector. Middels de liveverbinding kunt u ook vragen stellen aan de deelnemers en met hen in contact komen. Meer informatie over de juryleden volgt binnenkort.

Registratie
Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten. Deelname is kosteloos, mits u zich registreert via de website.

Registreren


Deelnemen met een pitch?

Startup op het gebied van AI, software voor robotica of Internet of Things en zoekt u financiering voor uw ontwikkeling? Deze bijeenkomst is een uitgelezen kans om meer aandacht te krijgen voor uw ontwikkeling en om deze kenbaar te maken aan een relevant netwerk. Via het aanmeldformulier kunt u uw aanmelding doorgeven en motiveren.

Na afloop van de bijeenkomst kiest de jury een winnaar. Deze winnaar ontvangt onder andere: een startup-lidmaatschap voor één jaar van High Tech NL, media-exposure van High Tech NL en / of clusters en overige media-exposure. De investeringspartijen kunnen aan de hand van de pitch een eventueel voortgangstraject met u inzetten.

Pitchen

Voorwaarden deelname:

 • Startup in de hightech- en roboticasector. Inschrijving KvK niet ouder dan drie jaar
 • Gevestigd in Nederland
 • Financieringsbehoefte hebben
 • Ontwikkeling op het gebied van AI, software voor robotica of Internet of Things
 • Innovatie die bijdraagt aan de maatschappelijke uitdagingen is een pré
 • Willen voldoen aan de voorwaarden van de investeringspartijen

Interesse?*
Bij interesse in deelname stuurt u middels bijgaand formulier de volgende gegevens:

 • Businesscase van maximaal 1 A4
 • Motivatie voor deelname
 • Financieringsbehoefte inclusief onderbouwing

Pitchen

* In geval van overschrijding van maximaal aantal beschikbare plaatsen, maken wij een selectie. Uiterlijk 20 oktober zullen wij u informeren of u kunt deelnemen

Over de Breed & Partners
Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld, maar om technologische innovatie en groei mogelijk te maken is tijd én geld nodig. De Breed & Partners ondersteunt al meer dan 35 jaar mkb-bedrijven bij het vinden van die financiering. Dit doen we bij voorkeur door verschillende financieringsvormen te combineren. Subsidies, leningen, kredieten, informal investing en fiscale voordelen kunnen samen namelijk de perfecte ‘financieringsmix’ vormen. Investormatch is ons eigen financieringsplatform waar investeerders rechtstreeks in start-ups en mkb-bedrijven investeren.

Over Lumolabs

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 27 2020

Tijd

08:00 - 18:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.